Prive sauna huren?

Stadssauna 25 in Alkmaar prive huren kan ook!!

Je kunt de sauna prive huren voor een zeer betaalbaar tarief! Heb je een feestje met vrienden, wil jij je partner ten huwelijk vragen, een bedrijfsvergadering op Finse wijze of wil je een heerlijke dag ont stressen in onze saunaruimte. Dat kan! Geniet van de sauna, houtgestookte hottub, coldtub, kampvuurtje, de echte sterrenhemel en een lekker drankje.

Of je nu met z’n tweetjes wil genieten van de rust en warmte in de sauna … of je wil er een feestje bouwen … Bel ons of stuur een whatsapp! Telefoonnummer 06-33363926

Mogelijkheden 🙂

Wij hebben diverse opties…

→ Je kan alleen de sauna en de binnenruimte huren.
→ Of met kampvuur en de hottub erbij.

De coldtub staat altijd voor je klaar.

Aanvullende wensen zijn altijd mogelijk.

Bel Bauke voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden om de sauna te huren!!! 06-33363926

Bekijk de route naar Stadssauna25 vlakbij het stadscentrum van Alkmaar. Geschikt voor de kop van Noord-Holland. Op loopafstand van het treinstation, dus ook zeker geschikt voor mensen uit Den Helder, Heiloo, Castricum, Bergen, Amsterdam, Haarlem, Noord-Holland etc.

Alternatieve sauna

Waarom zou je een alternatieve sauna prive huren? De inslag van een alternatieve sauna is minder commercieel dan de bekende ‘wellness’ centra in Nederland. Stadssauna 25 is zo’n alternatieve sauna in Alkmaar, volledig geïnspireerd door de mensen uit Finland. Het sociale aspect is een zeer belangrijk punt in ons aanbod. Onze sauna is intiem, overal brand vuur. Als je omhoog kijkt zie je de maan en de sterren. Als start, tussendoortje of afsluiter … een drankje in de hottub. Rijker kun jij je niet voelen. Dit is alles wat je nodig hebt!

StadsOase 25 IconStadsOase 25

Pettemerstraat 15, Alkmaar

5,0 22 reviews

 • Avatar Amanda de Panda ★★★★★ 2 months ago
  Met een groep vriendinnen huurden we de sauna voor onszelf. Echt een fantastische avond gehad. Bauke is een hele attente gastheer. Echt een aanrader!!
 • Avatar Suzanne s ★★★★★ 3 months ago
  Heerlijke plek! Alles mag en kan. Je wijntje wordt geserveerd in de hottub, heerlijke daghap, goed gestookte sauna, fijne chill plek en super gastvrijheid!
 • Avatar Tom Streuper ★★★★★ 5 maanden geleden
  Lekker chill! Wij hebben erg genoten van de ontspannen sfeer. Iedereen is erg vriendelijk. Echt een aanrader.
 • Avatar Dutchie ★★★★★ 7 maanden geleden
  A lovely place to really unwind and relax, super nice employees...
 • Avatar Dutchy ★★★★★ 7 maanden geleden
  A lovely place to really unwind and relax, enuhhh super nice employees...